Donate Bitcoin

Donate Paypal


PeakOil is You

PeakOil is You

Admins please read

Post a reply

Confirmation code
Enter the code exactly as it appears. All letters are case insensitive.
Smilies
:-D :) :( :o 8O :shock: :? 8) :lol: :x :-x :P :razz: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :badgrin:
View more smilies
BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON
Topic review
   

Expand view Topic review: Admins please read

Re: Admins please read

Post by davep » Thu 21 May 2015, 16:39:08

Synapsid wrote:Admin'ers,

Since I have your attention:

I check about twenty sites every day, using Safari. Safari works fine on all the others but generally will lock up when trying to read this site--a window opens that says that websites are not responding and I have to click on Force Reload to load the site. That works until I try to click on something on the site or move the slide cursor, then I get the lockup again.

I used to think that I'd have to wait until the site (read: advertisements) had loaded fully before trying to do anything but even that turns out not to be the case.

This is fairly new. Any suggestions?


No idea, personally. I use Firefox with a host of addons (Disconnect, HTTPS Everywhere, NoScript [javascript allowed], BetterPrivacy, Privacy Badger and uBlock) and have no problems.

You might be able to find an ad blocker in here https://extensions.apple.com/?category=security (it doesn't display properly for me, probably due to the above addons or the fact I disable cookies by default).

Edit: Try this if you have Safari 6 or higher https://adblockplus.org/category/adblock-plus-safari/

Re: Admins please read

Post by Synapsid » Thu 21 May 2015, 15:58:34

Admin'ers,

Since I have your attention:

I check about twenty sites every day, using Safari. Safari works fine on all the others but generally will lock up when trying to read this site--a window opens that says that websites are not responding and I have to click on Force Reload to load the site. That works until I try to click on something on the site or move the slide cursor, then I get the lockup again.

I used to think that I'd have to wait until the site (read: advertisements) had loaded fully before trying to do anything but even that turns out not to be the case.

This is fairly new. Any suggestions?

Re: Admins please read

Post by davep » Thu 21 May 2015, 15:20:16

Note to admin, it's obviously not a problem with email delivery. And it's not a problem with blacklisting http://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=blacklist%3apeakoil.com&run=toolpage. I guess google just decided it didn't like it.

Re: Admins please read

Post by KaiserJeep » Thu 21 May 2015, 13:47:03

Nope, you don't have a choice - once you save the changes, your account is deactivated, until the activation E-Mail confirms that your new E-Mail account is real.

I found the account activation messages in my SPAM folder, finally - there is something about the format of the PO.com activation message that triggers the Android Gmail app's SPAM filter - with all the default filter settings. Two other Forums I participate in use very similar software, but did not trigger the Gmail SPAM filter, using the same account name. Likewise I changed all my NetFlix, Amazon, etc. online shopping account E-Mail account names without a hitch.

Re: Admins please read

Post by MD » Thu 21 May 2015, 13:34:38

If you wish to change your email address, make sure both old and new addresses are active, then change your email address in your profile -without- asking for a new activation.

That's the way it worked in the past, and no I didn't go run a test to verify my memory.

I haven't done it in a few years, so "always step quietly into the water... mustn't disturb the gators..."

Re: Admins please read

Post by davep » Thu 21 May 2015, 12:02:26

KaiserJeep wrote:Thank you, sir. Any idea what went wrong? Perhaps we could avoid others having the same problem.


I've notified admin in case there's a problem with email delivery.

Re: Admins please read

Post by KaiserJeep » Thu 21 May 2015, 06:38:11

Thank you, sir. Any idea what went wrong? Perhaps we could avoid others having the same problem.

Re: Admins please read

Post by davep » Thu 21 May 2015, 06:27:16

Your KaiserJeep account should be active now.

Admins please read

Post by KJisAnnoyed » Thu 21 May 2015, 03:05:48

This is KaiserJeep. I have been unable to use my user name and account since attempting to change my E-Mail address.

It changed, alright - from redacted , to redacted , which is a real and working account I have been using on my android tablet for two years. However I did not get the activation message that confirmed the new E-mail address as valid. Two attempts to use the "Resend Activation E-Mail" did not work either. I can no longer log on because my account was "inactivated" until the "Activation E-Mail" is responded to.

Note that the same process completed successfully at two other online Forums and several shopping web sites. Only PO.com fails.

So I registered a new user "KJisAnnoyed" using my old work e-mail redacted which did work. However since that represents a new user, I cannot use the PM function to talk to a Moderator or Admin. Nor will the hp.com e-mail be usable by me past my retirement date of May 31.

Pretty neat Catch-22 you have set up. Would somebody please reactivate my old account so I can use it?

Top